Реджеп Башов живее в Гьоврен, откакто е роден в това родопско село, на 14 километра от гр. Девин и на 1400  метра  надморска височина. Тук са родени и неговите братя и сестри, и баща му и дядо му. Баба му Фатме, доживяла  103 години, до последно е била пъргава, наглеждала си е градините до реката и обратно се е качвала пеша до селото, което е на висок хълм. Не се е лакомяла за храни, различни от най-обикновените – хляб, овче сирене, коприва. Синовете му Павел и Наско са футболисти и живеят в Пловдив. Радва се и на внуци, заедно със съпругата си Силвия, учителка, в която е все така влюбен, както при първата им среща преди повече от 40 години. Бивш футболист и страстен привърженик на ФК „Левски“.
Това е един разказ за семейството, любовта, трудолюбието, Родопите и изконните качества, важни за човека- искреност, честност, справедливост.

С Реджеп разговаряме през месец юли 2020 г. в бистро Вилата до село Триград.

https://www.facebook.com/bistrovilata/

Чуйте аудио файла: 10 минути

Реджеп Башов 

„Ако имаш една филия хляб, отрежи я на половина и дай на гладния!“ 

„Семейството е най-святата клетка, която Бог е сътворил!“

Подкаст

Епизод 04: Ина Кънчева – На сцената взимам честността и силата на намерението!

Епизод 04: Ина Кънчева – На сцената взимам честността и силата на намерението!

Световноизвестното българско сопрано Ина Кънчева споделя за осмислянето на красивото звукоизвличане, за ролите, сцената, публиката, общуването, учителите, мисията да образоваш.

повече информация

Свързани

Гласът на Юсуф Джесур

Гласът на Юсуф Джесур

Преди 34 години Юсуф Джесур е говорил е по-добре български, отколкото турски език, а предметът, който му се е отдавал най-много е математика. Завършва технически университет като инженер и защитава докторантура. Сега е професор по математика в Истанбул.

повече информация

връзка с мен

Контакти

Вашите въпроси за "Успешен Глас"

0882 887 531

Обадете се за консултация

бул. "Черни връх" 35

кв. Лозенец, София

glas@radomira.bg

Изпратете имейл

Имате въпрос?

Не се колебайте, пишете ми тук.

Pin It on Pinterest