0882 887 531 glas@radomira.bg

Запазете своето място!

Направете крачка към промяната.

16 юни, събота, от 10:30 часа в София!

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Успешен Глас

КОГА: 16 юни, събота от 10:30 – 16:30 часа
ФОРМАТ: Еднодневно практическо обучение 10:30-17ч.
ЗА ЗАПИСВАНЕ: http://radomira.bg/register/
ЦЕНА: 49 лв.

ОБУЧЕНИЕТО Е ПОДХОДЯЩО ЗА:

– собственици на бизнес
– работещи в call център
– общественици и политици
– учители
– лектори
– ПР специалисти
– търговци
– корпоративни клиенти
– и за всички желаещи да се представят по-добре при публично говорене!

В този курс Радомира Михова ще ви научи как да преодолеете страха от говорене пред публика, да подобрите своята артикулация, дикция и изказ. Ще научите как да се подготвите за убедителни медийни изяви и да сте успешни в личния живот и бизнеса.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Теоретичен модул – есенциални знания за физиологията на човешкия глас, особеностите на речта и ключови умения за публична реч и поведение в медиите.

Практическа част под формата на групово занятие – участниците правят упражнения за дишане, артикулация, темпо, ритъм, интонация и структуриране на речта.

ЗА ЛЕКТОРА:

Радомира Михова е радио журналист с 25 годишен опит. Работила е като репортер, водещ, редактор, сценарист на радио и телевизионни предавания. Обучението „Успешен глас“  за първи път в България обединява знания и техники в комплексна методика за правилното говорене. От звукоизвличането, през артикулацията и особеностите на езика, до протокол и медийно присъствие.

Още за Радомира Михова на http://radomira.bg/about/

КЪДЕ:

ЗА ЗАПИСВАНЕ: http://radomira.bg/register/

ЦЕНА: 49 лв. /включва персонален гласов анализ с препоръки, две кафе-паузи и ваучер за 30 % отстъпка за следващо обучение/

Програма

10:30 – 11:00
Регистрация
11:00 – 12:00
Физиология на гласа

лекция и упражнения

12:00 – 12:15
Кафе пауза
12:15 – 13:30
Особености на речта
лекция и упражнения
13:30 – 14:30 ч.
Обедна почивка
14:30 – 15:15 ч.
Разговор с актьора Васил Драганов за тайните на успешната изява на сцена
15:15 – 15:30 ч.
Кафе пауза
15:30 – 16:30 ч.
„Кризисна комункация“
лектор Боряна Маринкова
16:30 – 17:00 ч.
Въпроси и отговори

ВАСИЛ ДРАГАНОВ:

Васил Драганов е актьор от Народния театър „Иван Вазов“. Завършва актьорско майсторство за Драматичен театър през 2002 година в класа на Илия Добрев. Участва в театрални постановки на Младежкия театър, Държавен сатиричен театър, Театър 199, Държавен пътуващ театър и др. От 2010 г. e част от актьорския състав на комедийното шоу „Комиците“, продуцирано от „Дрийм Тийм Прадакшънс”, което до момента е най-рейтинговият продукт на БТВ. През 2010 г. участва в комедийната поредица „Велика България”, продуцирана от „Дрийм Тийм Прадакшънс“ и излъчвана по БТВ. В сериала на БTV „Столичани в повече” играе ролята на Радко Чеканов.

 

БОРЯНА МАРИНКОВА:

Боряна Маринкова e изпълнителен директор на Българската асоциация за развитие на паралелна търговия с лекарства (БАРПТЛ). Има 11 години опит като маркетинг директор на „Токуда болница“ от самото откриване на болницата в България. През последните 5 години отговаряше и за връзките с обществеността и взаимоотношенията със заинтересованите страни на Националното сдружение на частните болници. Завършила е магистратура по маркетинг в УНСС през 2004 след бакалавърска програма по икономика на масмедиите отново в УНСС. Преминала е две сертификационни програми в BEIED – Professional MarketingManagement и Professional ExecutiveManagement през 2015.

 

Събота
10:30 – 16:00
лектор: Радомира Михова
гост лектори:
Васил Драганов
Боряна Маринкова
места 16
цена 49 лв *

СЛЕДВА

Предстоящи събития

Запазете своето място предварително!

Юни

Асеновград

Очаквайте скоро!

Успешен Глас – 1 ниво

В този курс Радомира Михова ще ви научи научи как да да преодолеете страха от говорене пред публика, да подобрите своята артикулация, дикция и изказ. Ще научите как да се подготвите за убедителни медийни изяви и да сте успешни в личния живот и бизнеса.

Събота и неделя от 11:00 – 16:00 водещ Радомира Михова