0882 887 531 glas@radomira.bg

2018

Архив събития

Снимки и впечатления

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА

Средства от обученията на 24 и 25 март ще отидат за лечението на журналиста Станислав Буковалов.

24.03

София

хотел Метрополитън
бул. Цариградско шосе № 64

„УСПЕШЕН ГЛАС“, 1 -во ниво

В този курс Радомира Михова ще ви предаде задължителните базови умения за правилна говорна постановка. Ще преодолеете страха от говорене пред публика и ще подобрите своята артикулация и изказ. Ще научите как да се подготвите за убедителни медийни изяви и да сте успешни в личния живот и бизнеса. Гост лектор ще бъде Паулиана Новакова с авторския модул “Добър ден! Разговорът като общуване”.

цена 120 лв 

Събота от 11 :00– 17:00 ч.

  • лектор: Радомира Михова
  • гост лектор: Паулиана Новакова
  • места: 6 човека
  • цена: 120 лева

24-25.02

Пловдив

Езиков център “HOME”

ул. “Д-р Г. Вълкович” №6

Успешен Глас – 1 ниво

В този курс Радомира Михова ще ви научи научи как да да преодолеете страха от говорене пред публика, да подобрите своята артикулация, дикция и изказ. Ще научите как да се подготвите за убедителни медийни изяви и да сте успешни в личния живот и бизнеса.

Събота и неделя от 11:00 – 16:00 водещ Радомира Михова

Успешен Глас – 1 ниво

В този курс Радомира Михова ще ви научи научи как да да преодолеете страха от говорене пред публика, да подобрите своята артикулация и изказ. Ще научите как да се подготвите за убедителни медийни изяви и да сте успешни в личния живот и бизнеса. С участието на актьора Методи Вълчев.

Събота и неделя
от 11:00 – 16:00
водещ Радомира Михова
актьор Методи Вълчев

Успешен Глас – подготвителен курс

В този курс Радомира Михова ще ви научи научи как да да преодолеете страха от говорене пред публика, да подобрите своята артикулация, дикция и изказ. Ще научите как да се подготвите за убедителни медийни изяви и да сте успешни в личния живот и бизнеса

Неделя от 11:00 Водещ Радомира Михова

Pin It on Pinterest