0882 887 531 glas@radomira.bg

КОГАТО ХРАНАТА ГОВОРИ…

Феерия от багри и вкусове в менюто на ресторант КОРИЯТА, празник за сетивата и незабравимо преживяване по време на фестивала Restaurant Week  от 7 до 15 май 2022 г.

Сьомга приготвена по технологията севиче, салата Цезар като градинка, лаврак с пяна, десерт като лимон, но не е лимон. Как е създадено всичко това, научаваме от Станислава Стоянова, собственик на заведението.

Ресторант КОРИЯТА  е уникален комплекс с прекрасна градина, горска поляна и паркинг. Тук можете да се насладите на изискана кухня, приготвена с грижливо подбрани продукти. Селекцията от напитки е чудесно допълнение към всеки от специалитетите. 6-метровите тавани са отличителна черта, която се среща в малко заведения в столицата. Вътрешното осветление се променя според вашите предпочитания, а висококачествената озвучителна система дава възможност да се насладите на любими мелодии по най-добрия начин.

За  Restaurant Week

Прекрасен повод да преоткриете КОРИЯТА и нейната чудесна лятна градина  е  Sofia Restaurant Week 7-15 May 2022.

Екипът в кухнята е млад и талантлив, а предложенията за фестивала са от изключително висок клас!

Възползвайте се на
https://restaurantweek.bg/bg/restaurant/Koriata_/4203/

 

Restaurant Week е фестивал на разнообразните ресторанти с качествена кухня. Два пъти в годината над 10 000 човека посещават  селекциите от ресторанти в рамките на една седмица.

Прецизираните заведения предлагат изкушаващи тристепенни менюта за фиксирана цена, без включени напитки.

Избира се уникалният микс от места според вида и високото качество на кухнята, майстор-готвачите, ниво на обслужването и добрия интериор.

Свързани публикации

Свързани

Епизод 04: Ина Кънчева – На сцената взимам честността и силата на намерението!

Епизод 04: Ина Кънчева – На сцената взимам честността и силата на намерението!

Световноизвестното българско сопрано Ина Кънчева споделя за осмислянето на красивото звукоизвличане, за ролите, сцената, публиката, общуването, учителите, мисията да образоваш.

повече информация

връзка с мен

Контакти

Вашите въпроси за "Успешен Глас"

0882 887 531

Обадете се за консултация

бул. "Черни връх" 35

кв. Лозенец, София

glas@radomira.bg

Изпратете имейл

Имате въпрос?

Не се колебайте, изпратете ми имейл.

About the Author

Радомира Михова

Радомира Михова е магистър по чешки език и литература, създател е на тренинга „Успешен Глас“. Rадио журналист с 27 годишна практика. Автор е на десетки радио предавания в различни области – култура, изкуство, образование, музика и др. Носител е на престижни награди за радио предавания. Член е на СБЖ.

Learn more on this topic

Related Blog Posts

Славейковата Библия – първата на съвременен български език

Славейковата Библия – първата на съвременен български език

Славейковата Библия е своеобразен завършек на Възраждането и има ценен принос за формирането на българската нация. Пловдивското издателство НИТОН отпечата ново луксозно издание на първата Библия на съвременен български език отпреди век и половина – от 1871 година.

Уроци за добрини, деликатност и любов в „САН САН, ЯПОНИЯ“

Уроци за добрини, деликатност и любов в „САН САН, ЯПОНИЯ“

“Сан сан, Япония” е третата книга с истории за японската култура на Юлияна Антонова – Мура́та, която е дипломат от кариерата, филолог, психолог. От нея научаваме, защо според японците есента е най-красивият сезон за четене на книги? Как изглеждат книжарниците в Япония? Как се възпитават децата в разбиране за съпричастност?

Join in the conversation

Leave a Comment

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Newsletter

Join for notifications on events, campaigns, & news

Pin It on Pinterest